Je možné efektívne chudnúť len pomocou stravy?

Na začiatok môžeme skonštatovať, že strava má skoro najväčší vplyv na to, či budeme chudnúť, naberať, priberať alebo stagnovať. Výživa spolu so správnymi spalovačmi je najpodstatnejšia. Podstatnejšia ako samotný tréning.

 

Ide to, ale…

V prvom rade by sa mala zodpovedať jedna otázka a či sa to takto dá. Áno, samozrejme dá sa to.

Ale ak niekto drží tvrdú diétu a medzi tým neposkytuje telu žiadne implulzy vo forme rezistentnej aktivity, podiel stratených svalov na stratenej telesnej hmotnosti sa zvyšuje. Daná situácia môže končiť ešte horšie, ak sa zanedbá kvalita stravy a správny kalorický príjem.

Problémom je aj, že počas dlhšej doby sa nedá chudnúť s rovnakým úbytkom telesného tuku, hmotnosť. Dôležitým pojmom je bazálny metabolizmus, ktorý vyjadruje kľudovú energeticku spotrebu organizmu, ktorá je nutná pre zabepečenie základných životných funkcii. Raz za čas sa nič nestane, ak náš denný príjem klesne pod túto hranicu, avšak pri dlhodobom umelom držaní kalorického príjmu pod touto hranicou zvyšuje vznik určitých zdravotných problémov.

 

Doplnky, lieky na chudnutie

Lieky na chudnutie Vám pomôžu rýchlejšie odbúrať telesný, podkožný tuk. Zbavte sa preto obezity a udržte si svoju postavu, na ktorej tvrdo pracujete.

Pri každom danom spalovači tukov Vám garantujeme zniženie telesnej hmotnosti. Osvedčenými sú samozrejme všetky. Sibutramin, Adipex, Reduce. Káva 3in1 je ideálna pre tých, ktorý pijú kávu častejšie. Dostávajú pravidelné dávky čím nemusia konzumovať tobolky.

 

Ťažšia cesta za štíhlou postavou

Prečo chce veľa ľudí znížiť svoju telesnú hmotnosť bez športovania? Na otázku si myslím, že môžeme jednoducho odpovedať. V dnešnej zrýchlenej dobe nemáme dostatok času na iné veci nielen na cvičenie. Každý máme aj iné záľuby ako sa len potiť v posilňovni, pri behu alebo aerobiku. Tak prečo si veci komplikovať?

Vložiť komentár